Ledning

Johan Berglund

CEO

Johan har en M.Sc. in Economy and Finance från Halmstad Högskola. Tidigare har Johan arbetat som CPO och CIO för Inwido AB, Senior Vice President of Operations på Inwido AB, affärsområdeschef för Inwido Sverige AB och VD för Hemma Fönster AB.

 

Anders Isaksson

COO

Anders har en bred erfarenhet från Sapa Koncernen där han under 13 år genomförde greenfields i såväl Vetlanda som Finspång. Därefter har Anders under 13 år varit del av Elitfönsters utveckling till en europeisk fönsterkoncern som VD för Inwido Sverige AB och COO för Inwido AB. Anders har även ett stort intresse för innovation där han medverkar i forskningsstyrelser och leder en referensgrupp inom Smart Housing Småland.

 

Sven-Johan Lindestam

CFO (tf.)

Sven-Johan har en M.Sc. in Business Administration från Lunds Universitet. Paralellt till sin roll som tf. CFO för Hancap har Sven-Johan sedan tidigare arbetat som ekonomichef i Skandinaviska Glassystem. Sven-Johan har även tidigare erfarenhet som ekonomichef i Kärcher i Sverige, Norge och Danmark samt som Group Manager i SET Audit Firm.

 

Jerker Lundgren

MD, Hancap Facade

Grundare och VD för Skandinaviska Glassystem AB. Tidigare projektledare på SHL arkitekter och RiqumabyggenAB.

 

Peter Isaksson

MD, Hancap Consumer

Tidigare affärsområdeschef för Inwido Sverige AB, chef för Husfabriker Elitfönster AB samt säljchef i Ljungbergs skivmaterial.