Dotterbolag

skandinaviska_glassystemSkandinaviska Glassystem

Skandinaviska Glassystem erbjuder fasadlösningar i glas och andra material till små och stora byggnadsprojekt. Bolaget utvecklar och designar produkter och koncept med stort fokus på prefabricering för att förbättra kvalité, minimera arbetstiden på byggnadsplatsen samt för att vara så kostnadseffektivt som möjligt. Skandinaviska Glassystem har ett eget R&D och designcenter som utvecklar alla koncept och system.

mistral_logo_digital_LMistral Energi

Mistral Energi är specialiserade på större energieffektiviserande lösningar såsom frånlufts- och värmepumpslösningar. Kunderna erbjuds en anpassad helhetslösning som skapar lönsamhet och långsiktig effektivisering.

santexSantex

Santex tillverkar och levererar specialanpassade system för uterum med kvalitetsramar i trä. Produktionen sker i egna tillverkningslokaler i Halmstad. Produktutbudet sträcker sig från hela uterum till skjutdörrar för fasader. Tillverkningen sker i en löpande tillverkningslinje vilket medför en effektiv produktion.

logoWestcoast Windows

Tillverkare av högkvalitativa måttanpassade fönster och skjutdörrar. Produktionen sker i en effektiv och flexibel automatiserad process. Lagernivåerna hålls låga genom ett modulärt produktkoncept och en orderdriven produktion. Produktkonceptet är baserat på ett så kallat sealed system – en unik design som uppnår maximal densitet och dimensionell stabilitet genom att integrera aluminiumprofilen med en träprofil.

seml-3SEML

SEML utvecklar och tillverkar byggnadsprodukter med sandwich-konstruktion som kärnverksamhet. Bolaget grundades med uppfinningen PLUSTAK®, en prefabricerad takkonstruktion som förkortar installationstiden på byggnadsplatsen, är helt tät och fri från köldbryggor.

uterumsmastarnaUterumsmästarna

Uterumsmästarna säljer och installerar högkvalitativa uterum. Produktutbudet inkluderar uterum, inglasningar, tak, grunder, solskydd, vik- och skjutbara dörrar samt glasverandor. Bolagets konkurrensfördel är att de erbjuder en helhetslösning med allt från ett första konsultationsbesök och planering till färdig installation av en specialanpassad lösning. Bolaget säljer och marknadsför produkter och lösningar tillverkade av Santex.

dalkarlarnaDalkarlarna

Dalkarlarna är specialiserade på fönsterutbyte i flerbostadsbyggnader. Bolaget arbetar enligt en egenutvecklad process för projektledning som möjliggör ett smidigt erbjudande med allt från planering till pris och kvalité.

mistralMistral Gruppen

Mistral Gruppen är specialiserade på fönsterutbyte och fönsterrenovering. Genom dess erfarenhet och samarbete med olika fönsterleverantörer erbjuder Mistral Gruppen en anpassad och energieffektiv fönsterlösning för större fastigheter och flerbostadshus.

Santex GlasSantex Glas AB

Santex Glas är ett eget bolag med uppstart i februari 2018 som bedriver handel av glas och glasprodukter. Bolaget har två anläggningar för försäljning, bearbetning samt distribution som är placerade i Stockholm och Emmaboda. Målgruppen är bland annat glasmästerier, snickerier och fönsterrenoverare, som erbjuds ett brett sortiment av glas och glastillbehör, tillskärning av glas, samt skjutpartier och kompletta uterum. Allt med direkt leverans.