2019-06-27 kl. 13.43

Westcoast Windows levererar fönster till Snow Hill Wharf i Birmingham.

Westcoast Windows kan med glädje meddela att vi kommer att leverera våra svensktillverkade högkvalitativa skräddarsydda fönster till bostadsutvecklingsprojektet Snow Hill Wharf i Birmingham. Uppdragsgivare är St Joseph, en del av The Berkeley Group.

 

Snow Hill Wharf erbjuder kanalläge med 400 högkvalitativa designade lägenheter i ett område som är rikt på kultur och historia i Birmingham. Varje lägenhet på Snow Hill Wharf kommer att byggas efter Berkley-gruppens höga standard med exklusiv tillgång till en 24-timmars concierge-tjänst, biograf och gym samt en rad vackra trädgårdar som erbjuder lugna gemensamma utrymmen. Vardagsrummet och sovrummen har Westcoast Windows fönster från golv till tak för att maximera ljuset i hemmen och ge tillgång till uteterrassen eller balkongen med utsikt över staden. Westcoast Windows ser fram emot att arbeta med St Joseph i detta prestigefyllda projekt, som kommer att slutföras 2020, de första fönstren levereras redan under juli 2019.

En välkommen order för Westcoast Windows och Westcoast Windows Ltd som ger viktig beläggning under en lång tid framöver och ett kvitto på att insatserna på den engelska marknaden ger effekt.

För ytterligare information
Torbjörn Nilsson, VD Westcoast Windows, tel. +46 76 77 87 960, torbjorn.nilsson@westcoastwindows.se
Mark Baljeu, CEO Hancap tel. +46 706268655, mark.baljeu@hancap.se