2016-11-14 kl. 08.30Regulatorisk

Hancap förändrar och förstärker management

Hancap AB (publ) (”Hancap” eller ”Bolaget”) stärker sin organisation ytterligare genom att Anders Isaksson tillträder som COO och vice VD. Samtidigt lämnar Petter Kristiansen sin tjänst som CFO i Bolaget.

Anders Isaksson tillträder sin tjänst som COO och vice VD för Hancap från och med november. Anders har en bred erfarenhet från Sapa Koncernen där han under 13 år genomförde greenfields i såväl Vetlanda som Finspång. Därefter har Anders under 13 år varit del av Elitfönsters utveckling till en europeisk fönsterkoncern som VD för Inwido Sverige AB och COO för Inwido AB. Anders har även ett stort intresse för innovation där han medverkar i forskningsstyrelser och leder en referensgrupp inom Smart Housing Småland.

”Jag ser riktigt mycket fram emot att tillsammans med erfarna kollegor få vara med och utveckla en svensk industrikoncern med byggrelaterade nischprodukter” -Anders Isaksson

Petter Kristiansen väljer att lämna tjänsten som CFO på Hancap och går vidare mot nya uppdrag. Sven-Johan Lindestam tillträder som tillförordnad CFO för Hancap parallellt med sitt uppdrag som ekonomichef för dotterbolaget Skandinaviska Glassystem. Petter kommer att finnas kvar i Hancap under en tid för att överlämna arbetsuppgifter och slutföra de processer han är direkt aktiv i.